HTML

A Titok: kis szösszenet

2009.03.16. 13:59 :: red-orange

El kell olvasni, többször! Meg kell érteni, sőt az értelmen túl meg kell tanulni ÉREZNI. Ez a titka az egésznek. Átélni a pillanatot, pozitív gondolatokat kell teremteni. A gondolatnak teremtő ereje van. Nem kellenek hozzá konkrét szavak, elég csak egy érzés, és ha azt elengedtük, hamarosan meg is lesz az eredménye a gondolatunknak.

"A titok: a Vonzás Törvénye.

 

Mindent, ami az életedben történik, te vonzottad az életedbe. És mindent az a kép vonzott magadhoz, amit a fejedben őrzöl. Amire gondolsz. Hiszen, bármi járjon is a fejedben, azt magadhoz vonzod. A bölcs emberek mindig is tudták ezt. Visszanyúlhatunk egészen a babiloniakhoz, akik ismerték a titkot. Emberek kis csoportjáról van szó, akik azóta is titokban irányítják a világ menetét."

 

Idézet: A Titok c. film fordításából

Forrás: www. thesecret. hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: titok vonzás törvénye

A bejegyzés trackback címe:

https://harmoni.blog.hu/api/trackback/id/tr61005430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása