HTML

Ismét Titok

2009.03.20. 10:47 :: red-orange

Kedves honlapomról idézek ( www. thesecret. hu)

 

"Amikor az életünket befolyásoló, nagy változást tapasztalunk az energiában, azt gyakran rossznak címkézzük fel, és bánatot, fájdalmat, szenvedést okozunk magunknak azzal, hogy ellenállunk a változásnak. Azonban mindig van választási lehetőségünk.

Az Univerzumban soha nincsen csak egyetlen egy út, és történhet bármi: soha nem eshetsz kiút nélküli csapdába. Életed minden pillanatában és minden körülmény között két járható út áll előtted: a pozitív és a negatív; és TE döntöd el, hogy melyik utat választod."

 

Szeretem a jó dolgokat :) Szeretek választani, dönteni:)

Csupa optimizmus vagyok. Minden nap egy csoda. Minden nap boldogság. Számomra:) Nem nehéz ez,csak együtt kell örülni másokkal, örülni kell mindennek és hálát adni annak, amink van. Éljünk át minden másodpercet, pillanatot. Kicsit elcsépelt, de valóban igaz: élj úgy, mintha ez lenne az utolsó napod! Sokan valami halálközeliélmény után teljesen másfajta életet kezdenek. Örülnek a napsütésnek, egy mosolynak, egy illatnak. MINDENNEK. Mindennek örülni kell.Mindenért hálásnak kell lennünk.Ennyi a titka az egésznek. :):)

Szólj hozzá!

Címkék: titok pozitív gondolkodás optimizmus vonzás törvénye

A bejegyzés trackback címe:

https://harmoni.blog.hu/api/trackback/id/tr811013698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása